20 Aralık 2011 Salı

Bedük - Disco Breaker Klip Lansmanı


Dün gece Bedük'ün yeni klibi '' Disco Breaker '' ın lansman gecesindeydim. Microsoft Türkiye'nin Levent'teki binasında gerçekleşen gecede organizasyon mükemmeldi. En alt katta bir disco formu oluşturulmuş. Hatta '' Acil çıkış da yaptık, işte sağda. '' şeklinde espirisi de yapıldı. Geceye basından bir hayli ilgi vardı.


Disco Breaker klibi, Türkiye'nin ilk interaktif klibi olma özelliğini taşıyor. Internet Explorer 9 'un Html 5 özellikleri kullanılarak Türkiye için oldukça farklı bir klip yaratılmış. Dans, müzik ve teknolojinin muhteşem mixi diyebilirim. Klipte farklı birçok pencerenin açılması ve görüntü kalitesi en çok dikkat çeken öğeler. Türkiye'nin en yenilikçi sanatçılarından biri olan Bedük'e klipte dünya çapında tanınan dansçı Yasmin Ogbu eşlik etmiş. Klibin koreografı ise daha önce Wiley, Kate Nash, Moby gibi isimlerle çalışmış olan Stuart Bishop. 



Bedük'ün kliple ilgili açıklaması ise şöyle: '' Dansın ve müziğin ritmine ancak Internet Explorer 9 gibi güçlü bir teknoloji ayak uydurabilirdi. Microsoft'a bize bu kaynağı bu şekle dönüştürmemize yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. ''

İşte Disco Breaker klibinin teaserı:

3 yorum:

  1. Teşekkür ederim:) Mutlak bakacağım;)

    YanıtlaSil
  2. blogun çok hoş takibe aldım ilerideki bloggerculuğunda başarılar

    bende beklerim bloguma yorumlarla

    http://www.domainsiz.net

    YanıtlaSil
  3. chrome experiencelerden çok etkilenilmiş :)
    bknz:
    http://www.thewildernessdowntown.com/
    http://www.ro.me/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top