24 Temmuz 2011 Pazar

Çantam / Küçük Odam


Çanta, uzun yıllardır birçok erkek ve kadının kullandığı vazgeçilmez bir aksesuvardır. Zaman içerisinde modayla uyum halinde çeşitli formlarda gördük. Ofise giderken, taşıtlarda, davetlerde, toplantılarda, alışverişlerde her daim çantamız bizimle. Kimi zaman plaj conceptiyle kumsalda yer aldı, kimi zaman da timsah derisi formuyla değer kazandı. 


Son zamanlarda Victoria Beckham dahil birçok ünlü, kendi çanta koleksiyonunu yaratmakla ön planda. Benim favorim Olsen kardeşlerin '' The Row '' u oldu. Hermes Birkin'e de hem görüntüsü hem de fiyatıyla rakip gibi görünüyor. Timsah, deve kuşu, kertenkele derilerinden üretilen ve 2012 kış sezonunda çıkacak olan bu çantaları, şıklığa önem veren kadınlar mutlak edinmeli. 





Erkekler için Kenneth Cole ve Coach marka çantaları öneriyorum. Kenneth Cole'nin birçok modeli görünüm açısından iyi. Genel olarak her yerde kullanılabilecek türde. Coach'ın canvas türündeki çantaları en sevdiklerim arasında. Günlük yaşantınızda rahatça kullanabileceğiniz gibi iş yaşantınızda da yanınızda taşımanızda bir sakınca yok. Bazı erkekler çanta kullanımını feminen bir olgu olarak görüyor. Denemekte yarar var diyorum. Zira ne zaman vintage ürünler satan bir dükkana gitsem erkek çantaları bayağı oluyor. Eski nesil çokça kullanmış.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top