21 Temmuz 2011 Perşembe

Nihan Buruk ve Misyonu



1983'te Cihangir'de doğan Nihan Buruk'un en büyük hayali moda sektörü içerisinde yer almaktı. Moda ve tekstil tasarımı bölümünü kazandı ve bitirdi. Sonrasında ise 2008 yılında kendi markası olan '' Nihan Buruk '' u kurarak Çukurcuma'da ilk tasarım atölyesini açtı. Haute couture tasarımları ile bir hayli ön plana çıktı.


Dekorasyona olan ilgisiyle de bilinen Nihan Buruk, dekorasyon ve giyim tarzının bir kadının yaşam stilini ortaya çıkardığını düşünüyor. Nihan Buruk, 2008'den bu yana İstanbul / Nişantaşı mağaza, Çeşme / Alaçatı ve Nişantaşı atölye olmak üzere toplam üç noktada '' Nihan Buruk '' markası ile tasarımlarını ve dekorasyonunu birarada sunuyor.


Nihan Buruk'un beni en çok etkileyen yönü, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da UNICEF için gerçekleştirdiği gece oldu. Geceye cemiyetin tanınan isimleri de katıldı. Tabi ki buna bağlı olarak basın da oradaydı. Nihan Buruk, eşiyle beraber pozitif enerji yaydı. Tasarımları da sade olmasının yanısıra bir hayli hoştu. Etkili bir tanıtım yapılmış oldu.


// Dikkatinizi çekmek istediğim diğer bir nokta ise Nihan Buruk'un tasarımcı kimliğiyle biliniyor olması. '' Okan Buruk'un eşi '' şeklinde zikredilmiyor. //









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top