13 Ağustos 2012 Pazartesi

Londra Kapanış Seremonisi'ne Damga Vuranlar

Dün gece neredeyse hepimiz Londra Kapanış Seremonisi'ni izledik. Bu seremoni, organizasyon, sahne ve performanslar açısından bu zamana kadar yapılanların en iyisiydi. Önümüzdeki yıllarda da bu kurgunun üzerinde, zirveleşen bir organizasyon göremeyiz diye düşünüyorum. Çünkü dün gece öyle isimler sahne aldı ki, resmen Londra'dan dünyayı salladılar. One Direction ve Spice Girls grubu, doyurucu performanslarıyla mükemmeldi. Annie Lennox ise alana gemiyle gelerek muhteşem bir görsel show sundu. 


One Direction'ın skinny concepti, her zamanki gibi onları şık gösteriyordu. Zayn'in saçlarının sarı kısmını, grup üyelerinden Harry'nin şaka amaçlı yaptığı ve sonradan öyle bırakıldığı söyleniyor. Kuaförü mü yoksa Harry mi yapmış bilmiyorum. Ama bu haliyle daha cool görünüyor. Şapkası da cabası...


Spice Girls, çocukluğumun grubu... Bütün kartpostallarını, stickerlarını alırdım. Albümlerini de... Dün alanda taksilerden indikleri andan itibaren pür dikkat izledim onları. Halen aynı enerjideler ve performansları çok üsttü. Yeni albüm çıkarın kızlar. Özlendiniz.


Annie Lennox, alana yürütülen gemisiyle geceye damga vuran isimlerdendi. 80'lerden günümüze uzanan sağlam duruşunu dün gece de sergilemiş oldu. Performansı, gecenin en iyi performanslarından biriydi.


Ayrıca alanın podyum ruhuna bürünüşü ve Kate Moss'un podyumda salınışı, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bence.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top