30 Nisan 2011 Cumartesi

Ölülerle Seks ve Nekrofili

 
Nekrofili,  ölülere duyulan bir tür cinsel arzudur. Nekrofili insan, ölü insanlarla seks yapma eğiliminde olur. Genellikle bu ihtiyacını gidermek için de cinayet işleme yolunu seçer. Dünya tarihindeki birçok cinayetin orijini, bu yönelimden kaynaklanmaktadır.

Herodot'un kayıtlarına göre, güzel kadınların kadavraları günler sonra mezarcılara teslim edilirdi. Kral Herode ise eşi öldükten sonra onu mumyalatıp 7 yıl daha cinsel münasebetine devam etti. ABD' nin Ohio Eyaleti'ndeki bir morgda gece bekçiliği yapan bir adam, 16 yıl boyunca kadınların cesetleriyle seks yaptı. Morgdaki bir cesetle cinsel ilişkisinden ötürü halen hapiste bulunan Kenneth Douglas'a iki ayrı suçlama daha yöneltildi. Aslında yüzden fazla ölüyle seks yaptığı anlaşıldı.


Jeffrey Dahmer’in ölü nesnelere ilgisi çocukken başlamıştı. O yaşlarda en büyük zevki, yollarda bulduğu ezilmiş hayvan cesetlerini toplayıp kesmekti. Büyüdüğünde, bu marazi tutku kelimelere sığmaz bir sapkınlığa dönüştü. Dahmer, psikiyatrlara rutin olarak öldürdüğü kurbanların karınlarını kesip iç organları üzerinde mastürbasyon yaptığını anlatmıştır. Ayrıca kurbanlarına anal olarak tecavüz ettiğini de itiraf etmiştir. Dahmer’in Britanyalı eşdeğeri Dennis Nilsen de, nekrofili güdülerle hareket ediyordu. Fakat kurbanlarına daha nazik davranıp yatakta onlara sokularak mastürbasyon yapardı.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top