30 Nisan 2011 Cumartesi

Erimeyen Çikolata: Karl Lagerfeld


Karl Lagerfeld designed a room with Magnum chocolate. In the making of this suit they used 8 tons of bitter chocolate, 2 tons of milk chocolate and 500 kilos of white chocolate. Sculptor Patrick Roger who is a chocolate expert, is the major of this project. Among Lagerfeld's designs there is also a Magnum eating sculpture of French model Baptiste Giabiconi. Lagerfeld also affirmed about his design that he inspireted by the traditional and modern France actions.

Magnum'un geleneksel Dünya Haz Zirvesi'nde bu yıl Cansu Dere, efsane modacı  Karl Lagerfeld ile Paris'te buluştu.Birlikte objektiflere poz verdiler ve ''haz'' üzerine sohbet ettiler.Dünya basınının ilgi gösterdiği zirvede en çok dikkati çeken ve konuşulan konu, Paris’te yaşayan Alman moda tasarımcısı, yönetmen ve fotoğrafçı Karl Lagerfeld’in, Paris’in en sofistike otellerinden La Reserve’de Magnum için tasarladığı çikolata objelerden oluşan süitti.


Süitin yapımında, 8 ton siyah çikolata, 2 ton sütlü çikolata ve 500 kilo beyaz çikolata kullanıldı. Bu tasarımı hayata geçiren isim çikolata ustası ve heykeltıraşı Patrick Roger. Lagerfeld'in tasarladığı objeler arasında Fransız model Baptiste Giabiconi’nin Magnum yiyen bir heykeli de vardı. Lagerfeld tasarımıyla alakalı, modern ve geleneksel Fransız etkilerinden ilham aldığını beyan etti.
      

Cansu Dere, Lagerfeld'in tasarladığı odadan büyük haz aldığını belirtti. Magnum Temptation için Mehmet Turgut'la bir çekim gerçekleştirdi. Lagerfeld'in odası dışında Paris sokaklarının da stüdyo niteliğinde olduğunu cümlelerine ekledi. Ayrıca Cansu Dere, hazpesindeysen.com 'da hayattan haz almak isteyenlere önerilerde bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top