4 Ocak 2012 Çarşamba

Eurovision Muamması


Bundan bir hafta önce Eurovision'a Kıraç'ın gideceği iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Kıraç'ın Türkiye'de bir kitlesi / dinleyicisi olabilir. Bu doğaldır. Ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. Twitter'da bir arkadaşımın dediği gibi dizi müziği yarışması için mi sanatçı yolluyoruz yahu? Eurovision conceptine gram uymayan bir ismin zikredilmesi beni çok şaşırttı ve buna bağlı olarak bir kampanya başlattım. '' #TRTprotesto '' etiketi altında tepkiler çığ gibi büyüdü, trend topic oldu ve TRT bu kararından vazgeçti. Merak edenler için söyleyeyim, Eurovision'a gerçekten Kıraç gidecekti ve bu protesto sonucu aday seçimi tekrarlandı. O yüzden Eurovision temsilcimizin adının açıklanma tarihi bu kadar gecikti.


TRT, 1 Ocak'ta 5 aday belirlemiş. Bu isimler: Hande Yener, Atiye, Şebnem Ferah, Murat Boz, Erhan Güleryüz. Peki adını vermek istemeyen bir TRT yetkilisi hangi ismi kamuoyuna açıklayacaklarının çok yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi dersiniz. İşte o isim: Şebnem Ferah Sanırım Eurovision temsilcimizi belirleyen TRT yetkilileri, evlerinde tüm gün Cradle Of Filth, Metallica, Judas Priest vb. dinliyor. Metal, rock sevdasından bir türlü kurtulamadılar gitti. 


3 yorum:

  1. Atiye en mantıklı seçim olurmuş ama Şebnem de kesinlikle çok iyi diğerlerinin aday olması bile hata :D

    YanıtlaSil
  2. eh pek bir yanlış çıktı yazın

    YanıtlaSil
  3. Yazının tarihiyle Can Bonomo'nun seçildiği tarihe bakabilirsin. Şebnem Ferah menajeri hamile olduğu gerekçesiyle geri çevirdi teklifi ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top