8 Kasım 2011 Salı

Hande Yener'in Yeni Yönetmeni / Şenol Korkmaz



Her daim müzik tarzı ve marjinalitesiyle adından söz ettiren Hande Yener, Teşekkürler albümünde yer alan '' Unutulmuyor '' ve '' Teşekkürler '' adlı parçalara klip çektirdi. Teşekkürler albümünde hissedilen '' Apayrı albümüne yakın duruş '' kliplere de yansıyacağa benziyor. Zira Hande Yener'in yeni yönetmeni '' Şenol Korkmaz ''. 

Şenol Korkmaz bu zamana kadar yabancı birçok sanatçının yanı sıra Türkiye'den Mercan ve Hadise ile çalışmış. ( Mercan - Sana değil kardeşine, Hadise - Kahraman, My body ) Hande Yener ve Şenol Korkmaz, Twitter'dan '' Unutulmuyor '' un kadrajlarını paylaştı. '' Unutulmuyor '' parçasının güçlü soundunu yansıtabilecek Avrupai bir proje geliyor diye düşünüyorum.





Kısa kısa...

- Luca Tommassini ile çalışmaya başladıktan sonra Türkiye'nin en başarılı kliplerini müzik dünyasına sunan Hande Yener, Nasıl Delirdim? albümünden itibaren Kemal Doğulu ile çalışmaya başladı.

- Apayrı albümünde yer alan '' Kelepçe '' adlı şarkıya Roisin Murphy'nin yönetmeni Simon klip çekti. Klibin o zamanki değeri 200.000 Euro'ydu.

- Nasıl Delirdim? albümünde yer alan '' Romeo '' adlı şarkıya Kemal Doğulu klip çekti. Şarkı, dünyada Yener'in en çok bilinen şarkısı konumunda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top