23 Haziran 2011 Perşembe

Kemal Doğulu'nun Ev Daveti ve Röportaj

    
Kemal Doğulu, '' Bir Yerde '' albümü, '' Uzayda Aşk Var '' singleı ve '' Ters Köşe '' albümünden sonra şimdi de yeni albümüyle karşımızda. Maxi single şeklinde olacak olan projede 3 şarkı yer alıyor. Oynuyorum, Eyvallah ve Dene. Bir electro-pop, bir akustik, bir de alternatif-rock türünde şarkı var.


Oynuyorum adlı şarkısı, müzikalitesi ve sözleri açısından oldukça başarılı, electro-pop bir çalışma. Mixi ve aranjesi çok temiz. Söz ve müzik noname birine ait. ( Serhat Tekin ) Aranjesini ise Emre Bayar yapmış. Akustik çalışmasının sözlerini çok beğendim. Adı Eyvallah. İkinci bir '' Üzgünüm '' şarkısı diyebilirim. Kemal Doğulu'nun hitleri arasında kesinlikle yer alacak. Alternatif çalışmasının ( Dene ) henüz demosunu dinledim. Ama aranjeden sonraki halini düşünemiyorum bile. Bir hayli başarılı bir çalışmaydı.


    '' Oynuyorum '' parçasının sözleri :
 
    Çok farklı değil miydik biz eskiden?
    Zaman mı düşman, neydi yitip giden?
    Ya ben fazla kötümserdim çok
    Ya da sendin erken pes eden

    Yine de oynuyorum seni görünce
    Altmış, yetmiş, seksen
    Ah bir de sen benim içimi görsen...

    '' Eyvallah '' parçasının sözleri: 

    Ben başaramadım bu aşk oyununu
    Kapattım o defteri
    İnsin perde oyun sona erdi
    Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba
    Yandım sayın, pas geçin beni

    Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben
    Sıkıldım, çok sıkıldım
    Gelmiş, geçmiştir o zaten
    Oturup da ağlayamam ben
    Yoruldum, çok yoruldum
   
    Eyvallah sevene sevmeyene
    Dosta, düşmana, bütün herkese
    Beni bana küstürenlere... Ben gittim.


Kemal Doğulu, bu albümün herkese hitap edebilecek tarzda ve içerisinde her türü barındırdığını söylüyor. Albüm yakın zamanda çıkacak. İlerleyen günlerde kendi çıkış parçasına ve Hande Yener 'in '' Bana Anlat '' parçasına klip çekecek. Bu arada Hande Yener'in yeni albümüyle ilgili de şu sözleri söyledi: '' Bu şarkısı ne ki,  siz bir de diğer şarkılarını duyun. Hepsi çok iyi. '' Kemal Doğulu'nun başarı grafiği, her daim yukarıya doğru / sabit.


Aynı zamanda başarılı bir yönetmen olan Kemal Doğulu'ya, Lady Gaga'nın '' The Edge of Glory '' klibini nasıl bulduğunu sordum. Gayet güzel, ciddi anlamda para harcanmış bir 80'ler klibi olduğunu belirtti.

Ayrıca her iki tarafın yoğunluğundan ötürü artık Sıla'yla çalışmadığını söyledi. Merak edenler için; Sinan Akçıl'ın stylingini de Semih Güngör yapıyormuş.


Peki ev davetine kimler katıldı? Onur Yüksel, Barış Kocaman, Ufuk Onur Tapan, Koray Caner Öztürk, vitrindeyiz, pinkfreud, Semih Güngör, Murat Doğru, Seda Öztürk.


Kemal Doğulu, sorularımızı içtenlikle ve tüm samimiyetiyle cevapladı. Bizler için güzel bir masa hazırlanmıştı. Gecenin sonunda fotoğraflar çekildi. Tabi fotoğraf çektirdiğimiz duvarlardan Hande Yener'den Seda Sayan'a kadar birçok ünlü geçmiş. Hepimiz çok keyifli ve eğlenceli bir gece geçirdik. Albüm için hepinize şimdiden iyi dinlemeler...


2 yorum:

  1. "Sinan Akçıl'ın stylingi" ne demek açıklayabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Yani üzerine giydiği tüm kıyafetleri Semih G. hazırlıyor demek istiyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top