7 Ağustos 2011 Pazar

Gülşen ve Single Çalışmaları


Erol Köse Production'dan  ayrıldıktan sonra uzun süre piyasada istediğini bulamayan Gülşen, son albümü '' Önsöz '' ile muhteşem bir dönüş yapmıştı. Son çıkan single çalışmaları '' Yeni Biri '' ve '' Sözde Ayrılık '' ile Türkiye'nin en iyi kadın sanatçılarından biri olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Yeni Biri




Sözü ve müziği Gülşen'e ait olan parçanın düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait. Parçanın güçlü bir alt yapısı var. Sözleri, parçanın keyifle dinlenmesini perçinliyor. 




Parça, çıktığı ilk günden beri radyolar ve müzik kanalları tarafından sıkça çalınıyor. Listelerde de üst sıralarda. Satış grafiğine baktığımızda görüyoruz ki belirli bir yükseliş döneminden sonra 1 numarada sabitlenmiş. ( D&R ) Albümün kapak fotoğrafı, Nihat Odabaşı tarafından çekilmiş. Concept ve stil, Ceyda Balaban'ın danışmanlığında yaratılmış. Platin saçları, kırmızı ruju ve beyaz kıyafetiyle gayet fresh bir görüntü sunulmuş.

Sözde Ayrılık




Sözde Ayrılık, Gülşen'in bu yaz çıkarttığı 2.single çalışması. Parçanın sözü ve müziği Gülşen'e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait. Klibin doğallığı ve şarkının dinleyiciye yansıttığı samimiyet nedeniyle '' Yeni Biri '' kadar çok sevildi. 




Singleın satışına göz attığımızda 2 numarada olduğunu görüyoruz. ( D&R ) Yine radyolarda ve müzik kanallarında çokça çalınan parçalar arasında. Albümün kapak fotoğrafını çok beğendim. Renk tonu mükemmel. Genellikle albümdeki şarkılara önem verdiğim kadar concepte de önem veriyorum. Çünkü ikisi bir bütün oluşturuyor. Gülşen, bu bütünü büyük bir ustalıkla elde etmiş.

Bu iki singleı biran önce edinmelisiniz. Dinlemesi keyifli iki yaz parçası...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top