27 Haziran 2011 Pazartesi

Murat Renay'la Her Telden Şarkılar


Geçtiğimiz Cuma günü, eğlenceli bir partiye katıldım. '' Murat Renay'la Her Telden Şarkılar ''. Söylenmeyen adlı kitabın yazarı Murat Renay, gecede hem djlik yaptı hem de geceye katılan konukların kitaplarını imzaladı. Hayal Kahvesi Bistro'da gerçekleştirilen partide dikkatimi çeken en önemli yön ( benimle beraber arkadaşlarımın da ) seçilen şarkılardı. Sertab Erener, Sia, Adele, Mina, Kelis, Hande Yener, Madonna, Lily Allen vb. sanatçıların parçalarıyla herkes çok eğlendi. Sahiden de her telden şarkılar tam kıvamında olmuş.


/ Söylenmeyen kitabı, bu zamana kadar varolan ve aksettirilmeyen birçok olguya ışık tutuyor. Toplum içerisinde farkedilmeyen, farkedildiğinde ise birçok kişinin ötelediği gerçekleri anlatıyor. Kitap, hem yazarın dünyasına yolculuk şeklinde hem de cinsel ayrımcılığı sorgulamaya yönelik bir yapıt. /


Gecenin sonunda Murat Renay'la tanıştık. Kitabımı imzaladı. Geceye Onur Baştürk, Zeynep Tunuslu gibi ünlü isimler de katıldı. Ben mekandan çıkarken Zeynep Tunuslu masasında söylenmeyen kitabını okuyordu. Hepinize öneriyorum. Şimdiden iyi okumalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top