3 Ağustos 2011 Çarşamba

Dantelin Güncelliği / Timeliness of Lace



Dantel denilince genelde burnumuza hep bir 50'ler, 60'ler kokusu gelir. Anneannemizin ya da babaannemizin elinden düşürmediği çeyizlikler... Anlık bir retrospektiften sonra 2011 kış sezonunda sıkça göreceğimiz dantel trendinden bahsetmek istiyorum. Önümüzdeki sezon dantel, elbiseler, çoraplar, ayakkabılar, tokalar ve daha sayabileceğim birçok üründe kullanılmış olacak.

When it comes to lace we usually think bout 50's, 60's. Laces are the best pieces of our grandpearent's dowries. After an instant retrospective i want to metion about the lace trend in 2011 winter season. Laces used in many designe such as dresses, socks, shoess, buckles...







'' El emeği, göz nuru '' şeklinde nitelendirilen ve eski zamanlarda ihtişamın ve zenginliğin sembolü olarak görülen dantel, dişiliği ön plana çıkaran sevdiğim bir objedir. Genellikle krem, beyaz, bej ve pudra rengiyle görkemli bir detay sunuyor. Bikini ve mayolar da bu detayın konuşacağı ürünlerden...

I like lace. Because lace was thought to be as a symbol of wealth and glory in history, and i think lace makes ladies more feminine. And lace usually colourin with white, beige, powder. Swimsuits and bikinis will also elaborate with laces.





Dantelin önümüzdeki sezon erkek modasına da girecek olması güzel bir haber. Zira cesaretli ve farklı şıklığı arayan, seven erkeklere hitap edecek diye düşünüyorum.

It is a good news that lace will be using in menswear next season. Because i think this will be good for men who like to be brave and difference. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top