20 Eylül 2011 Salı

11 Yılın Özeti : Teşekkürler


Hande Yener'in '' Teşekkürler '' adını verdiği 11. stüdyo albümünün lansmanı dün gece Vitrin Club'ta yapıldı. Lansman gecesi, Kral TV'den canlı olarak yayınlandı. Hande Yener, cluba limuzin ile geldi. Clubın kapısından göründüğü andan itibaren pozitif enerjisi ile büyüledi. İlk olarak '' Havaalanı '' şarkısını seslendirdi. Sahnede de '' Havaalanı '' concepti vardı. Hande Yener, beyaz çerçeveli gözlüğü, beyaz şapkası, beyaz elbisesi ve siyah çizmeleriyle iyi bir görüntü sunuyordu. Stylingi çok başarılı yapılmış. Havaalanı şarkısı, albümün hit olacak şarkılarından biri. ( 5 yıldız )



Unutulmuyor şarkısı, hemen akıllara Apayrı albümünün soundunu getiriyor. Temiz bir aranjeye sahip. Sözleri oldukça çarpıcı ve kaliteli. Albümdeki en sevdiğim şarkı. ( 5 yıldız )


Aşkın Dili, eğlenceli, festival havasında, samimi bir şarkı. Ezberlemesi zor kısmı erkek vokal söylüyor. Bu şarkıda hepimiz Handece öğreniyoruz. '' Baradayi deyyo naradayi zeyyov natuda nonazayi kambare kammabari turareyya tumba '' ( 5 yıldız ) 


Teşekkürler, 2011'e damgasını vuracak güçte ve nitelikte bir slow. Hande Yener, bu şarkısında Sinan Akçıl'la düet yapmış. ( 5 yıldız )

Dön Bana, slow bir şarkı. Lansmanda Hande Yener, bu parçasını canlı olarak Sinan Akçıl'ın piyanosu eşliğinde söyledi. Albümün en iyi slowlarından ve benim favorilerimden biri. ( 5 yıldız )  Akabinde '' Unutulmuyor '' u akustik olarak seslendirdi.


Polat Yağcı'nın pastalı jesti görülmeye değerdi. Albüm kapağının yer aldığı pastayı, Hande Yener, Sinan Akçıl, Kemal Doğulu ve Polat Yağcı ile kesti. Sinan Akçıl ile aynı çataldan yedi. Hande Yener, '' Biz seninle aynı ekmeği bölüşmedik mi? '' dedi. 

Gecenin sonunda Hande Yener'e 11 yıllık geçmişini içeren bir plaket verildi. Hande Yener, yeni albümünü şöyle tanımlıyor: '' 11 yılın özeti : Teşekkürler. ''

Geceye katılan önemli isimlerden bazıları : Polat Yağcı, Bülent Seyhan, Ümit Sayın, Kemal Doğulu, Ömer Erişmen, Kadir Çetin, Hakan Demir, Berkay, Ziynet Sali, Ali Eyüboğlu, Ece Gürsel, Samsun Demir, Şahin Özer, Orhan Gencebay, Erol Köse. 

Keşke'nin introsunu çok beğendim. Genel anlamda şarkının Avrupai bir soundu var. Hande Yener'in Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor ve Apayrı albümlerindeki nağmeli ve içten yorumuna yakın duran şarkılardan biri. ( 4 yıldız )

Ben Yokum'un sözlerini çok sevdim. Alt yapısı itibarıyla da albümdeki favorilerim arasına giriyor. ( 5 yıldız )

Bana Anlat, albümün ilk kliplenen şarkısı. ttnet müzikte, radyolarda ve müzik kanallarında üst sıralarda yer aldı. Albümde önceden hit olmuş bir şarkı. ( 4 yıldız )

Kalbine Bulutluyum şarkısını dinlerken içinizde kelebekler uçuşacak. Dinleyeni mutlandıran pozitif bir enerjisi var. Orta ritimde, alt yapısı güçlü, romantik bir şarkı. Albümdeki favori şarkılarımdan.  ( 5 yıldız )

Aşk Müziği, '' Kal Kal '' kıvamında bir alt yapıya sahip. Şarkının son kısmındaki electronic kısmı sevdim. ( 4 yıldız )

Böyle Biriyim, yine eski şarkılarının tadında, yorumun ağırlıkta olduğu duygusal bir slow. ( 4 yıldız )

Vakti Yok, müzikalitesi açısından önemli bir parça bana göre. İçten ve derin... ( 5 yıldız )

Albüm, concept bir albüm olmuş. Hande Yener'in Apayrı albümündeki o müthiş alt yapıları ve kaliteyi hatırlatıyor. Aranjelerde, Sinan Akçıl, Enver Günen, Emrah Karaduman ve Volga Tamöz'ün imzası var. Sözler Sinan Akçıl'a ait. Bu önemli isimlere Kemal Doğulu, Polat Yağcı ve Hande Yener'i de ekliyor ve tebrik ediyorum. Tereddüt etmeden alınacak bir albüm. İyi dinlemeler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top