18 Mayıs 2011 Çarşamba

Mustafa Ceceli / 12 Eksik Remixes


Mustafa Ceceli, Ozan Doğulu ile tanışmasıyla  başlayan aranjörlük hikayesini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Şimdiye kadar çalıştığı isimler: Kenan Doğulu, Sezen Aksu, Emre Altuğ, Levent Yüksel, Hande Yener, Serdar Ortaç, Bengü, Melih Görgün, Ziynet Sali, Gülşen, Betül Demir, Murat Boz, Sıla, Hepsi, Emel Müftüoğlu, Sertab Erener, Tarkan, Ajda Pekkan,Aşkın Nur Yengi, Meyra. Mustafa Ceceli'nin ENBE Orkestrası ile yaptığı çalışmalar birçok kişi tarafından dinlendi ve sevildi. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan '' Unutamam '' adlı parçayı seslendirdi ve yorumcu kimliğiyle de ön plana çıkmayı başardı. ENBE Orkestrası'nın ilk albümünde yer alan bu parça ile birçok ödül aldı.


ENBE Orkestrası'nın ikinci albümü '' Kalbim'' de Mustafa Ceceli'nin de seslendirdiği 2 parça var. Bu parçalar ( '' Eksik '' - Elvan Günaydın'la ve '' Yağmur Ağlıyor '' ) çok ilgi gördü. Eksik adlı parça '' En iyi düet '' ödülüne layık görüldü.


Şimdi de Türkiye'de bir ilkle karşımızda. Dinleyicileri arasında yer alan  dj ve aranjörlerin katıldığı eksik -  remix yarışmasından beğendiği 9  remixle albüm yapmış. Albümde, şarkının orijinal ve akustik versiyonları ile birlikte toplam 12 parça bulunuyor. Albüm DMC etiketiyle piyasaya sürüldü. Remixlerden en çok dikkati çeken ise '' Gökhan Harputluoğlu'' nun trance mixi. Dinlemenizi öneririm.




1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top