25 Kasım 2011 Cuma

Hürriyet - Bumerang Ödülleri / Bumads Gecesi


23 Kasım gecesi, hurriyet.com.tr 'nin Hilton Convention Center'de düzenlediği Bumerang Ödülleri gecesindeydim. Blogumla '' En Sosyal Blog '' dalında yarıştım. Gece aynı zamanda hurriyet.com.tr' nin girişimi ile hayata geçirilen sosyal medya reklam platformu '' Bumads '' ın tanıtım gecesiydi. 

En başta iletişim konusunda biraz sıkıntı yaşamış olsam da ödül gecesi organizasyonu mükemmeldi. İçki servisleri,  açık büfe yemek kurgusu ve sahnedeki işleyiş son derece muntazamdı. 23 Kasım sabahı bir tweet okudum. Twette '' Bumerang Ödülleri '' ni bloggerların Oscar'ı şeklinde değerlendirmiş bir kullanıcı. Bu benzetiminde haklı.


Gecede 6 dalda ödül dağıtıldı. Her dal için en çok oyu alan site ve bloglar arasından jüri üyeleri 3 finalist belirlemiş. Blogum '' denizcankutlu.blogspot.com '', '' En Sosyal Blog Finalist Ödülü '' ne layık görüldü. Ödülümü aldıktan sonra tatlımı yemeye devam ettim. Masamda ödülü gören birçok kişi yanıma gelip kartlarını uzattı ve ödülle fotoğraf çektirdi. Ödül töreni ile ilgili videolar DHA ve Hürriyet Web TV' de yer alıyor.



Geceye katılan önemli isimler:

- Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı

- Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Hasan Hakkı Yılmaz

- Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu

- Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci

- Hürriyet İnternet Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge

- Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök

Gecenin sonunda jüri üyeleri arasında yer alan Bedük davetlileri coşturdu.


Oylama sürecinde bana oy veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Blogger arkadaşım Cem Özsancak' da bana destek olmak adına törendeydi. Kendisine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Hep beraber hep daha iyiye...

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top