15 Mayıs 2011 Pazar

Eric Saade


56. Eurovision şarkı yarışmasını geride bıraktık. Azerbaycan, 221 puan alarak 1. oldu. Azerbaycan'ın  '' Running Scared '' adlı parçası son derece iyiydi ve klibi de görüntü açısından kaliteliydi. Ama ben 4. ya da 5. olacakları yönünde tahminde bulunmuştum. Favorilerim İngiltere ve Fransa'ydı. Blue grubu, i can adlı bir parçayla katıldı ancak istediği başarıyı elde edemedi. Bu üzücü bir durumdu.


Daha önceden es geçtiğim bir ülke ve sanatçısı varmış. Eric Saade... '' Popular '' adlı şarkısının alt yapısını çok beğendim ve kalitesini benimsedim. Bu şarkı yarışmada 3. oldu.


Eric Saade'nin şarkılarını araştırdım. Sleepless, Manboy, Masquerade ve en çok beğendiğim Break of Dawn. Kötü olan herhangi bir şarkısını bulamadım.


Eric'in geçmişine bakacak olursak, bir müzik yarışmasıyla adını duyurduğunu görüyoruz. '' What's up '' adında bir grubun üyesiyken ayrılmış ve solo kariyerine devam etmiş.

Ayrıca sempatik oluşunun sebebini, çocuk programı sunacak pozitiflikte biri oluşuna bağlıyorum. Eurovision' daki sahnesi ve performansı genel anlamda üst bir noktadaydı.


2 yorum:

  1. İsveç'in oylarını açıklayan çocuğunda erkek sevgilisi olması daha bir anlamlıydı tabii :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top