18 Mayıs 2011 Çarşamba

Kate Moss Mania


Kate Moss, 14 yaşında bir havalimanında keşfedildi. O yıllarda  Naomi Campbell, Cindy Crawford gibi uzun boylu mankenler revaçta iken, Kate Moss, ayrık ön dişleri, aşırı zayıf vücudu ve minyon tipiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah - beyaz fotoğraflarla sunulan  Calvin Klein reklamları ile popülerliğini arttırdı. Her ne kadar skandallarla anılsa da dünyaca ünlü bir moda ikonu olarak kabul edilmektedir. Şahsen Kate'in marjinal yönünü seviyorum. Yaşantısını sınırlamadan işinin içerisine uyguluyor olması bana  eğlenceli geliyor.


Sevgilisi Pete Doherty, bana her zaman The Beatles grubunun üyelerini hatırlatmıştır. Soğuk ve sakin tavrı kendisine ayrı bir duruş kazandırıyor. Kate'le olan ilişkisini duyduğumda sevinmiştim. Fakat Kate ve Pete'nin uyuşturucu kullanmalarından  ötürü ön plana çıkması büyük bir skandal yarattı. Bu dönemin Kate için çöküş dönemi olduğu söylendi. Böyle bir durum söz konusu olmadı tabi. Kate, her daim yeniden doğan bir anka gibiydi.


Kate'in kariyeri boyunca en çok ilgimi çeken işi, Love dergisi için verdiği pozdu. Kate, sıradışı ve transeksüel manken Lea T. ile kışkırtıcı bir poz verdi. Siyah - beyaz olan bu fotoğrafta Kate ''erkek'', Lea ''kadın'' rolünü üstlendi.


Paris Moda Haftası'nda, Amerikalı tasarımcı Marc Jacobs'un Louis Vuitton için tasarladığı 2012 Sonbahar - Kış koleksiyonunun tanıtıldığı defilede podyuma çıktı. Her ne kadar sigara karşıtı gruplar bu durumdan hoşnut olmasa da, ben elinde sigarasıyla podyuma çıkan Kate'e hayran kaldım.


Kate şimdi de bir reklam filmi için İngiltere / Croydon' da. AVM'nin çatısına helikopterle indi. Kırmızı mini elbisesi ve kırmızı ayakkabıları ile yine büyüledi. Şarabını ve sigarasını elinden düşürmediği gözlendi. ''Kate Moss Mania''  yıllarca süreceğe benziyor. Bence de sürmeli.

3 yorum:

  1. sıradışı kadınlar yazı dizisi gibi oluyor git gide önce lady gaga şimdi kate moss madonna hakkında yazılacak bir yazıyı da merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Kendime yakın bulduğum isimleri konu etmeyi seviyorum:) Ama tabiki benim için ilk başta Kate Moss gelir:) Madonna da konu edilebilir;)

    YanıtlaSil
  3. sigaramin dumanina sarsam koklasam seni..kate love

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top