13 Haziran 2011 Pazartesi

38. Altın Kelebek Ödül Töreni / Kırmızı Halı Yorumlarım


Bu yıl, 38.si düzenlenen  Altın Kelebek Ödül Töreni, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Sunucular, Beyazıt Öztürk ve Ayşe Arman'dı. Ayşe Arman, gayet doğal ve samimi bir sunum şeklini benimsemiş. Dersini iyi ezberlemiş sevimli çocuklar gibiydi. Ödül töreninden önce kokteyl yapıldı.

İlk olarak İrfan Şahin ile bir konuşma yapıldı. Ömür Gedik, her zaman tercih ettiği tarzda bir kıyafet giymişti. ( Raşit Bağzıbağlı tasarımı )


Cengiz Semercioğlu ve Melis Alphan, kırmızı halıda moda yorumu yapmak için bekliyordu. Nilay Dorsa, marjinal ama kendisine hiç yakışmayan, bacaklarını bir hayli ayrık gösteren kuyruklu bir mayo (!) tercih etmiş.


Tülin Şahin, pembe bir elbise tercih etmiş. Kendi tasarımı olan bu elbisenin, yırtmacı ve sırt dekoltesi son derece dozunda bırakılmış. Saçıyla ve elbisesiyle gayet şık bir görüntü içerisindeydi. Favorilerim arasında.


Ahu Yağtu, fuşya ve kırmızı uyumunu çok iyi yakalamış. ( Elbisesi fuşya, ayakkabısı kırmızı ) Ziynet Sali, bordo, beyaz, siyah renklerden oluşan, Raisa & Vanessa tasarımı bir elbiseyle geceye katıldı. Kendisine yakışmayan, hiçbir yönünü beğenmediğim bir elbiseydi.


Okan Bayülgen, kıyafeti ve giyinme konusunda bir espiri yaptı. '' İnanılmaz vücudumu hangisi daha seksi gösteriyorsa onu tercih ettim.'' dedi. '' Hepimiz Tarkan'dan bir sürpriz (!)  bekliyoruz.'' diye de sözlerine ekledi.


Esra Erol, Emel Acar tasarımı kıyafetiyle boy gösterdi. Hamileliğinin kendisini zorladığı gözlendi. Nil Karaibrahimgil, Günseli Türkay tasarımı kıyafetiyle dikkat çekti. Ayakkabısını ise  New York'tan almış. Kıyafet beyazdı ve  üzerinde çizgi romandan sayfalar varmış gibi görünen kısımlardan oluşuyordu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Cemile'si Ayça Bingöl, klasik, siyah, demode bir kıyafetle geceye katılmış. Dizinin Caroline'i  Wilma Elles'in de kıyafetini hiç beğenmedim ama saçları güzel görünüyordu.


Nez, özensiz saçlarıyla kötü bir görüntü sunuyordu. Kıyafetini yurtdışından almış, Oldukça sade ve sönüktü. Yalnızca makyajı başarılıydı. ( Şükran Kaya tarafından yapılmış. )


Hande Yener, Selim Baklacı'nın tasarladığı mavi bir kıyafetle geceye katıldı. Başındaki rengarenk kelebekler ise Kemal Doğulu'nun tasarımıydı. Yine her zamanki gibi yenilikçi ve farklı tarzıyla ön plandaydı. Bana anlat adlı şarkısını ilk kez bu törende seslendirdi.


Merve Boluğur, siyah kıyafeti ve saçlarıyla çok şıktı. Favorilerim arasında diyebilirim.

   
Safiye Soyman, her zamanki rüküşlüğü ve absürt renk seçimiyle kokteyldeydi.

     
Favorilerim arasında gösterebileceğim bir diğer isim ise Fatoş Kabasakal. Raşit Bağzıbağlı tasarımı olan kıyafeti ile büyüledi.


Burcu Güneş'in küpeleri ve çantası kıyafetiyle tezat kalmış.

   
Ece Gürsel de geceye katılan isimler arasındaydı. Jadore elbisesi ve uzun saçlarıyla çok şık görünüyordu. ( karın kısmı hariç )

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top